Patpet – automata tápadagoló, wi-fi

Az automatikus tápadagoló gondoskodik kedvence etetéséről az Ön távollétében is. Az adagoló és az etetés felett teljes ellenőrzése lesz az ingyenes mobil alkalmazásnak köszönhetően, amely Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérhető Android és iOS eszközökre. Térfogat 6 l, adagolás tervezése, tartalék akkumulátor, háttérvilágítású kijelző és hangrögzítés – 10 másodperc.

[Woo_stamped_io type=”badge”]

43590Ft

8 készleten

Az automatikus tápadagoló gondoskodik kedvence etetéséről az Ön távollétében is. Az adagoló és az etetés felett teljes ellenőrzése lesz az ingyenes mobil alkalmazásnak köszönhetően, amely Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérhető Android és iOS eszközökre. Térfogat 6 l, adagolás tervezése, tartalék akkumulátor, háttérvilágítású kijelző és hangrögzítés – 10 másodperc. Beállíthatja az adagolót napi egy-négy tápadag kiadagolására és étkezésenként legfeljebb kilenc adagra. A 6 l-es tápanyag tartály akár több napra is elegendő tápanyagot tartalmazhat házi kedvencének. A háttérvilágítással ellátott LCD kijelző sötétben is könnyen kezelhető. A tartalék akkumulátor tápellátása biztosítja a megbízható működést áramkimaradás esetén is.

Legfőbb funkciók

 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Száraztáp tartály űrtartalma 6 l
 • Kivehető alkatrészek
 • Biztonsági zár
 • 10 másodperces hangfelvétel
 • Kettős tápegység – hálózati adapter, elemek
 • Kézi etetés vagy mobilalkalmazáson keresztül
 • Csak száraz tápanyaghoz, 2 – 10 mm méretű granulátum
 • Energiaszint jelző
 • Csúszásgátló lábak a készülék alján
 • Ingyenes IOS és Android alkalmazás

Vezérlés mobiltelefonon keresztül

A Patpet tápadagoló Wi-Fi csatlakozással lett felszerelve és kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amely elérhető iOS és Android rendszerekhez. Az alkalmazással az etetés megtervezése nagyon egyszerű. Több adag kiadagolását ütemezheti, különböző mennyiségben. A tápadagot manuálisan is kiadagolhatja. Egy rövid, 10 másodperces hangfelvétel is rögzíthető, mely figyelmeztetheti négylábú kedvencét etetés idején.

Az alkalmazás letölthető itt:

IOS – https://apps.apple.com/us/app/tuyasmart/id1034649547

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smart&hl=cs&gl=US

Tápanyag tartály

A Patpet tápadagoló egyszerre legfeljebb 6 liter granulátumot képes befogadni. Szokásos adagok mellett ez a tartály akár 10 adagra is elegendő lesz, ami több napig biztosít tápanyagot kedvencének. A tartály bármilyen típusú száraz granulátummal tölthető meg. A granulátum mérete maximálisan 10 mm. Napi egy-négy étkezés állótható be és étkezésenként akár kilenc adag kiadagolására képes. A háttérvilágítású LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel sötétben is könnyen kezelhető.

Etetés áramszünet esetén

A tápadagoló elsősorban a csomagban található hálózati adapterrel működtethető. Tartalék áramforrásként használható 3 darab D típusú elem, melyet a készülék aljába kell helyezni (nem a csomag tartalma). Az elemeknek köszönhetően a készülék áramszünet esetén is megbízhatóan működik és több napig biztosítja a zavartalan működést. Házi kedvence folyamatosan megkapja a beállított tápmennyiséget. Szükség esetén az elemek megvásárolhatók üzletünkben.

Áttekinthető, megvilágított kijelző

Az elülső oldalon található kezelőpanelnek köszönhetően az adagoló könnyen vezérelhető. A háttérvilágítással felszerelt LCD kijelző sötétben is jól látható. A gombok biztonsági zárral lettek ellátva, mellyel elkerülhető, hogy házi kedvence véletlenszerűen megnyomja a beállító gombokat. Szükség esetén egy 10 másodperces hangfelvétel is rögzíthető, melyet a készülék minden etetés előtt lejátszhat négylábú kedvencének.

A kijelzőn az alábbiak láthatók: Az akkumulátor állapota, az aktuális idő, a lezárt / feloldott gombok, az adagolás ideje és az adag mérete.

Visszajelzések

[Woo_stamped_io type=”widget”]

Kapcsolódó termékek

Gy.i.k.

Rendelésedet rendezheted előre utalással, utánvéttel a futárnak vagy bankkártyával biztonságosan a Paylike rendszerével. (Kártyaadataid nem jutnak el hozzánk)

A rendeléseket MPL futár szállítja házhoz vagy Postapontra.

30 napon belül visszaküldheted nekünk a terméket és cseréljük vagy visszavásároljuk. Afelett, mivel termékeink műszaki cikkek, a jótálási jegyben foglaltaknak megfelelően működik a garanciavállalás.

Írj nekünk az info@petsecure.hu e-mail címre (FONTOS: hivatkozz a rendelésszámra), vagy hívj minket a +36204935262 telefonszámon.