Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva. A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló.

[Woo_stamped_io type=”badge”]

71790Ft

7 készleten

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva (6 szintű). A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló. A Patpet F300 megfelel közepes és nagytestű kutyafajták számára, 15 kg felett. 

Kutyakerítés

A láthatatlan kerítés hang- és 6 szinten állítható impulzusfunkcióval rendelkezik. A zónát egyszerűen beállíthatja a mínusz és a plusz gomb megnyomásával, 30–300 m távolságban. Ha a kutya belép a tiltott zónába, először egy hangjelzés figyelmezteti. Amennyiben nem fordul vissza és tovább halad, a nyakörv vevőkészüléke impulzus korrekcióval figyelmezteti a kutyát. Ez a korrekció automatikusan növekszik, attól függően, hogy mennyire közelíti meg a zóna határait. Minél közelebb kerül a kutya a tiltott zónához, annál erősebb a korrekció. A kerítés korlátlan számú kutya számára használható.

Kiképző nyakörv

A Patpet F300 alkalmas a kutya képzéséhez alapszintű terepen, mint például a kertben, parkban vagy kiképző terep. A 300 méteres hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya képzéséhez. A Patpet F300 hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik. Az egyes funkciók a plusz és a mínusz gombokkal állíthatók, 6 szinten. A kiképző nyakörv a kerítés alapegységével vezérelhető, ahol az összes funkciónak külön gombja van. Ez biztosítja az edzés során szükséges gyors reagálást. A vevő és az alap is újratölthető a kettős USB töltővel. További vevő megvásárlásával egyszerre akár 3 kutya számára is bővíthető.

 


Zóna beállítása

A Patpet F300 rendelkezik figyelmeztető és korrekciós zónával. A zónák az előre beállított távolságok szerint állíthatók.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet F300 6 szintű elektrosztatikus impulzus, rezgés és hangjelzés korrekciókkal lett ellátva. Ideális közepes és nagytestű kutyák számára. A láthatatlan kerítés funkció hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik.

 

Hatótávolság

A Patpet F300 kiképző nyakörvvel 300 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát.

 

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés adókészüléke és vevőkészüléke cserélhető és újratölthető Lítium ion akkumulátorral lett ellátva. Kapacitásuk 400 mAh, mely 2-3 órán belül feltöltődik. Az adó egyetlen feltöltéssel több napig is bírja. A kettős hálózati töltővel egyszerre újratöltheti a készüléket.

 

Vízállóság

A Patpet F300 vevőkészüléke vízálló és rövid ideig vízbe meríthető. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre 3 kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza maximálisan 72cm-ig állítható. 

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 8 cm, magassága 12 cm, mélysége 3 cm, súlya 130 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm és a súlya 63 gramm elemmel együtt.

Visszajelzések

[Woo_stamped_io type=”widget”]

Kapcsolódó termékek

Gy.i.k.

Rendelésedet rendezheted előre utalással, utánvéttel a futárnak vagy bankkártyával biztonságosan a Paylike rendszerével. (Kártyaadataid nem jutnak el hozzánk)

A rendeléseket MPL futár szállítja házhoz vagy Postapontra.

30 napon belül visszaküldheted nekünk a terméket és cseréljük vagy visszavásároljuk. Afelett, mivel termékeink műszaki cikkek, a jótálási jegyben foglaltaknak megfelelően működik a garanciavállalás.

Írj nekünk az info@petsecure.hu e-mail címre (FONTOS: hivatkozz a rendelésszámra), vagy hívj minket a +36204935262 telefonszámon.