Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés

A Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés egy alap, újratölthető készülék, mely esetében az impulzusok ereje nem állítható. Kizárólag a tiltott zóna szélessége állítható, ezért leginkább a nagyobb és kevésbé érzékeny kutyák számára ajánljuk. A vevőkészülék újratölthető és megközelítőleg 1 hétig bírja az akkumulátor. Piros villogó LED dióda jelzi az akkumulátor lemerültségét.  

[Woo_stamped_io type=”badge”]

37990Ft

5 készleten

Termékleírás

A Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés egy alap, újratölthető készülék, mely esetében az impulzusok ereje nem állítható. Kizárólag a tiltott zóna szélessége állítható, ezért leginkább a nagyobb és kevésbé érzékeny kutyák számára ajánljuk. A vevőkészülék újratölthető és megközelítőleg 1 hétig bírja az akkumulátor. Piros villogó LED dióda jelzi az akkumulátor lemerültségét. A Petrainer PET803 alap csomagja 200 méteres, 0,2 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. További vezeték megvásárlásával könnyedén meghosszabbítható akár 800 méterig. A korrekciós zóna szélessége 30 cm és 4 m között állítható be, a telepítés típusától (rövidebb a hatótávolság a földfelszín alatt, mint pl. a kerítésen) és a vezeték hosszától függően (minél több vezeték, annál kisebb zóna). A vevőkészülék giroszenzorral lett ellátva, mely érzékeli, hogy a kutya mozgásban van-e. Ennek köszönhetően energiát takaríthat meg, ha például a kutya alszik, vagy nyugalmi állapotban van. A Petrainer PET803 elektromos kerítés vízálló és víz alá meríthető vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben. Az alapegységet védeni kell az esőtől. 

 

 

Zóna beállítása

A korrekciós zóna szélessége 30 cm és 4 m között állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően). Korrekció esetén minden impulzust hangjelzés előz meg.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET803 elektromos kerítés hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. A impulzusainak ereje nem állítható. Leginkább a közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas.

 

Vezeték a csomag tartalma

A Petrainer PET803 alap csomagja 200 méteres, 0,2 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyen csatlakoztatható 800 méterig.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET803 vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 240mAh. A töltési idő 2 óra és élettartama megközelítőleg 7 nap. LED dióda jelzi az akkumulátor energiaszintjét. A nyakörv USB kábel segítségével bármikor újratölthető. Az alapegységet a hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, mely fontos kiegészítő pl. áramkimaradás esetén.

 

Vízállóság

A Petrainer PET803 elektromos kerítés vízálló vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben, azonban vízbe nem meríthető és úszásra sem alkalmas (védettségi fokozat IPX6). Az alapegységet védeni kell az esőtől.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET803 kerítés bővíthető egyszerre több kutya részére.

 

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET803 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 15 cm, magassága 9,6 cm, mélysége 3,6 cm. A vevő szélessége 6,9 cm, magassága 4 cm, mélysége 3 cm és a súlya 61 gramm.

 

Visszajelzések

[Woo_stamped_io type=”widget”]

Kapcsolódó termékek

Gy.i.k.

Rendelésedet rendezheted előre utalással, utánvéttel a futárnak vagy bankkártyával biztonságosan a Paylike rendszerével. (Kártyaadataid nem jutnak el hozzánk)

A rendeléseket MPL futár szállítja házhoz vagy Postapontra.

30 napon belül visszaküldheted nekünk a terméket és cseréljük vagy visszavásároljuk. Afelett, mivel termékeink műszaki cikkek, a jótálási jegyben foglaltaknak megfelelően működik a garanciavállalás.

Írj nekünk az info@petsecure.hu e-mail címre (FONTOS: hivatkozz a rendelésszámra), vagy hívj minket a +36204935262 telefonszámon.