Petwant PW-101 vízadagoló 3in1

A Petwant PW-101 automatikus vízadagoló egészséget nem károsító anyagból készült. Ideális macskák, kistestű- és közepes testű kutyák számára. A vízadagoló cserélhető szűrő segítségével tisztítja meg a vizet a szennyeződéstől, ételmaradéktól és szőrtől, valamint egész nap frissen tartja házi kedvence ivóvizét. A Petwant PW-101 egy 3 literes vízadagolóval és egy multifunkcionális, eltávolítható 800 ml-es tállal lett ellátva, melyet díszíthet fűvel, de kedvence napi eledelének tárolására is szolgálhat.

[Woo_stamped_io type=”badge”]

22590Ft

7 készleten

A csendesen működő Petwant PW-101 automatikus vízadagoló egészséget nem károsító anyagból készült. A 3 liter kapacitású adagoló gondoskodik négylábú barátja napi folyadékfelvételéről. A vízadagoló cserélhető szűrő segítségével tisztítja meg a vizet a szennyeződéstől, ételmaradéktól, szőrtől és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Egész nap frissen tartja házi kedvence ivóvizét.
Az adagolóhoz tartozik egy multifunkcionális, eltávolítható 800 ml-es tál is, amit használhat száraz táphoz vagy akár ehető fűhöz is, mely az ásványi anyagoknak és fehérjetartalomnak köszönhetően jelentősen támogatja kedvence emésztését. Az adagoló teljesen szétszerelhető és könnyen tisztítható.

Legfőbb funkciók

  • Egészségre ártalmatlan anyag és modern megjelenés
  • Vízszintjelző – az intelligens vízadagoló fényérzékelő segítségével mindig jelzi, mikor kell újratölteni a tartályt
  • Rendkívül csendes működés – a vízadagoló nem csupán energiatakarékos, de vízszűrés és működés közben sem fogja zavarni.
  • Egyszerű újratöltés és karbantartás – a vízadagoló és tál könnyedén szétszedhető és tisztítható.
  • Cserélhető szűrő – a cserélhető szénszűrő mindig tisztán és frissen tartja az adagoló vizét. Javasoljuk havonta 1-2 alkalommal cserélni
  • 3in1 adagoló – vízadagoló + multifunkciós tál mérővel
  • LED fényjelző – sötétben jól láthatóvá teszi a vízszintet
  • Méretei: H 32 x SZ 22 x M 15,3 cm

Visszajelzések

[Woo_stamped_io type=”widget”]

Kapcsolódó termékek

Gy.i.k.

Rendelésedet rendezheted előre utalással, utánvéttel a futárnak vagy bankkártyával biztonságosan a Paylike rendszerével. (Kártyaadataid nem jutnak el hozzánk)

A rendeléseket MPL futár szállítja házhoz vagy Postapontra.

30 napon belül visszaküldheted nekünk a terméket és cseréljük vagy visszavásároljuk. Afelett, mivel termékeink műszaki cikkek, a jótálási jegyben foglaltaknak megfelelően működik a garanciavállalás.

Írj nekünk az info@petsecure.hu e-mail címre (FONTOS: hivatkozz a rendelésszámra), vagy hívj minket a +36204935262 telefonszámon.